Postat de: sduduman | 14 martie 2012

Tu cu cine votezi? – eveniment cultural marca TNL Sector 6


`

Încă de la începutul acestuia an, la sugestia preşedintelui PNL Sector 6, Rareş Mănescu, tinerii liberali din sector au pregătit un eveniment cultural de amploare, un spectacol de teatru cu scop caritabil.

Deoarece anul acesta se împlinesc 100 de ani de la dispariția marelui dramaturg român Ion Luca Caragiale şi 160 de ani de la nașterea sa, anul 2012 a fost declarat „Anul Caragiale”. Astfel, pe 29 februarie, la Teatrul Giuleşti am reuşit sa punem în scenă spectacolul „Tu cu cine votezi?”.

În cadrul evenimentului colegii noştri din TNL Sector 6 au dat viaţă personajelor din scenetele: „Justiţia română” şi „C.F.R”, iar în final a fost interpretat şi discursul lui Nae Caţavencu din piesa „O scrisoare pierdută”.

Fondurile colectate din vânzarea biletelor au fost donate copiilor cu deficienţe de auz de la Şcoala nr. 2 „Sf. Maria” din Drumul Taberei.

`

`

`

`

Alaturi de noi in desfasurarea acestui eveniment au fost si copiii de la Şcoala nr. 2 „Sf. Maria”. Acestia au pregatit cateva momente artistice (dans, poezii si mima) . Acestea au fost extrem de emotionante pentru toti spectatorii aflati in Teatrul Giulesti.

`

`

`

`

`

Evenimentul a beneficiat si de ecouri in mass-media: Articol Can-Can

About these ads

Răspunsuri

  1. [...] termica a locuintelor este utilizat ca arma de santaj si amenintare in favoarea actualului primar. Iata un exemplu concret. Probabil mai sunt sute, care au ramas in [...]

  2. Buna ziua,

    Am adaugat un link, o poza si o descriere catre blog-ul dvs la noi pe site. Daca nu va place poza sau descrierea va rugam sa ne scrieti. Va rugam sa adaugati la blogul dvs un link catre noi, catre : http://bloguri-liberale.com.

    Cu stima,
    Echipa Bloguri Liberale

    • Va multumesc! Am adaugat link-ul catre site-ul dumneavoastra in blogroll.


Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Categorii

%d bloggers like this: