Postat de: sduduman | 8 mai 2012

Invitatie la evenimentul de lansare a candidaturii domnului Rares Manescu


`

Toti sustinatorii domnului Rares Manescu sunt invitati sa participe la evenimentul de lansare a candidaturii pentru functia de Primar al Sectorului 6:

“Dragi colegi,

În data de 11 mai, la orele 15.00, la Sala Rapid de langa stadionul Giulesti, va avea loc lansarea candidaturii  mele pentru funcţia de primar al Sectorului 6. Cu această ocazie va indemn sa imi fiti alaturi la acest eveniment care pentru noi va insemna startul oficial al campaniei electorale.

Sub sigla USL, pornim alaturi de colegii din PSD si PC,  convins ca vom castiga si ca vom schimba in bine lucrurile in sectorul 6. Impreuna vom cuceri nu doar fotoliul de primar al sectorului ci si majoritatea in consiliul local.

In campania care va urma, imi voi prezenta proiectele pentru imbunatatirea vietii oamenilor, pentru dezvoltarea comunitatii, pentru Sectorul 6. De asemenea, campania electorala imi va oferi posibilitatea de a prezenta oamenilor echipa mea, viitorii consilieri locali si generali, oameni cu mare experienta in administratia locala. Sunt oameni respectati in comunitate, care cunosc foarte bine problemele orasului, oameni maturi dar si tineri bine pregatiti, care doresc sa isi foloseasca compententa in administratia locala.

Spre victorie, cu incredere,

Rares Manescu”

About these ads

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Categorii

%d bloggers like this: