Postat de: sduduman | 22 iulie 2012

Nu votezi, nu comenta!


`

Stiu ca in mod normal ar trebui sa spun de la bun inceput „Votati DA la referendum!”. Totusi prefer sa spun „Daca nu votezi, nu ai dreptul sa comentezi rezultatele!”

Mergeti si votati asa cum va spune constiinta. Stand acasa demonstrati ca nu va intereseaza sub nicio forma ce se intampla cu aceasta tara.

Singurul lucru pe care vreau sa-l spun, singurul lucru care va poate motiva votul, este rugamintea de a va aduce aminte de toate momentele in care Traian Basescu v-a facut sa va fie rusine ca va reprezinta. Momente ca “ţigancă împuţită”, “găozarul ală”, “păsărică” şi multe altele de aceeaşi natură.

Sau momente ca acesta, in care desi profesoara cu care vorbea ramasese pe drumuri, tot el a reusit, ca de atatea alte ori, sa se victimizeze:

 

Momente in care a subminat autoritatea Guvernului si a Prim-ministrului, declarând taierile de pensii si salarii. In timpul in care anunta aceste taieri, ordona modernizari de milioane de euro pentru casa in care locuieste si pentru cea pe care spera sa o primeasca la sfarsitul mandatului.

 

Nu uitati nici de insultele pe care le adreseaza simplilor cetateni:

 

Toate aceste momente, precum si toate momentele in care a jignit sau umilit oamenii care au indraznit sa spuna ceva impotriva lui, sunt suficiente pentru a va forma o opinie despre “omul” Traian Basescu. Nu uitati ca acest referendum este STRICT despre Traian Basescu, nu despre dezinformarile pe care acesta si intreaga sa echipa incearca sa le imprastie.

MERGETI LA VOT!!!


Responses

  1. Excelent, Stefan!

  2. Am inteles ca Stefan cel Mare „omora adesea la ospete fara giudet”. Oare asta insemna ca nu a fost un conducator bun? Oare trebuia sa il alungam si sa inchinam tara turcilor? Oare el era mai rau decat contemporanii lui?

    • Comparatia dintre Basescu si Stefan cel Mare este si hilara si patetica (prin gradul de inoculare politica pe care il dovedeste) dar si jignitoare pentru un om care a facut ceva pentru a isi merita locul in istoria acestei tari (si nu ma refer la Basescu).

  3. Stefane, ma dezamagesti. Cum poti spune “Daca nu votezi, nu ai dreptul sa comentezi rezultatele!”. Te-ai gandit la cei care nu voteaza ca o forma de protest la tot ridiculismul la care s-a ajuns? cum sa alegi dintre doua rele? pe-al mai putin rau?? si data fiind forma de manipulare a presei, cum stii, ca cetatean care-i mai putin rau? obiectiv vorbind. iar de comentat… de libertatea de expresie ai auzit?

    • A spune ca este forma de protest absenta de la vot este cel mai nedemocratic mod de a sustine ceva. Daca nu ai ce sa alegi, te duci si anulezi votul. Cred ca un om care doreste sa fie informat, are suficiente surse din care sa isi poate forma o parere pertinenta asupra oricui.
      Si inca un aspect: avand in vedere luptele care s-au dus pentru ca toata lumea (inclusiv femeile) sa aiba drept de vot, a spune acum ca nu ma duc sa votez ca forma de protest, inseamna ca se arunca la gunoi toate eforturile celor care s-au zbatut pentru a fi liberi sa isi exprime optiunea.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: